Samenwerking met SlimWonen+

SlimWonen+ is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie en meer! Wij zijn een gezamenlijk initiatief van een aantal energiecoöperaties uit de regio. Dat betekent dat wij werken zonder winstoogmerk. We hoeven dus niets te verdienen aan ons advies aan u. Ons belang is een duurzame leefomgeving voor onze kinderen. En dat begint onder andere in uw huis en in uw straat!

Energiecoöperaties Best Duurzaam, Morgen Groene Energie en Waalre Energie Lokaal zijn opgericht om in uw buurt op een andere manier met energie op te gaan. Bijvoorbeeld door zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Elke coöperatie heeft zijn eigen lokale bestuur en zijn eigen doelen, maar werken – met SlimWonen+ – samen aan een herkenbaar loket voor alle vragen van bewoners. Zo kunnen wij een beter blok vormen tegen de grote energiereuzen.

Op 3 september vond de start van het project en de lancering van de website plaats. Gog Glas was hier als partner uiteraard bij aanwezig.

De gemeenten Best, Geldrop-Mierlo en Waalre steunen ons initiatief. Net als de provincie Brabant trouwens. Want ook zij zien het liefst een wereld waarin steeds minder fossiele energie wordt gebruikt. En dat met uw investering in uw huis de lokale werkgelegenheid wordt gestimuleerd? Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Gratis online energieadvies met de quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de gratis quickscan om te zien hoeveel u kunt besparen!

 


Klik hier om naar de website van SlimWonen+ te gaan.

Klik hier om naar de Facebookpagina van SlimWonen+ te gaan.